dijous, 29 de març del 2012

Top Secret - Hispabons

Avui hauria d'estar fent vaga, però com que de moment no treballo doncs em limito a rondar per casa, pensant en temes pels meus blogs.

Fa pocs dies, el conseller d'Economia, el senyor Andreu Mas-Colell es ve reunir amb el ministre d'Economia, Luis de Guindos (de Windows segon Jean-Paul Desgrava) i van parlar de la possibilitat d'emetre bons a Espanya per tal de reduir el deute. El súmmum de l'originalitat va ser àmpliament superat quan van parlar d'"hispabons".

Des d'aquí, l'equip d'investigació d'Això és es Colmo!, dirigit per mi, i juntament amb els periodistes Josep Vostè i Miquel Fonts hem aconseguit trobar un primer projecte dels hispabons, que emetria la Generalitat, i que potser no són tan bons com esperàvem. Vegeu-ho vosaltres mateixos:




I compareu-ho amb l'última convocatòria de bons de la Generalitat:



Seguirem informant.

dimarts, 27 de març del 2012

[Damisel·les d'Orgull Nacional Excelsament Superbes] - Lidia Heredia

La secció que anunciava fa "poc" ja és aquí. En realitat volia haver començat per la Núria Solé, que em sembla bastant més maca, però aprofitant que la Lidia ha tornat a presentar el TN Migdia (des de dilluns), doncs li dedico la primera publicació de la secció.



"Et mous pel plató
del Banda Ampla amb elegància.
En el pot petit,
es troba la bona confitura.
L'ombra d'ulls que em meravella,
et queda,
de meravella.
"


Actualment la trobem a: TN Migdia, Banda Ampla

dilluns, 26 de març del 2012

El Show de Tru-Mas - IV

Quart capítol: Congrés de Convergència

Avui incorporem nous personatges a les nostres files: El president Pujol i l'Oriol Pujol. I ens ha costat Déu i ajuda arribar fins aquí.













dijous, 8 de març del 2012

El Show de Tru-Mas - II

Segon capítol: Debat de Política General

Avui toca debat de política general al Parlament de Catalunya.








El Show de Tru-Mas - I

Com tantes i tantes vegades s'ha fet, jo no volia ser menys, i tindré el meu raconet pels polítics. Espero que us agradi. I també espero que el Mas duri molt perquè si no li hauré de canviar el nom a la secció; un nom que m'ha portat més de mig dia pensar...

Primer capítol: Retallades








dimarts, 6 de març del 2012

Teclat Convidat - scaramanga presenta: CORTÉS I FONOLLOSA, CONVERGÈNCIA PRODIGIOSA

CORTÉS I FONOLLOSA, CONVERGÈNCIA PRODIGIOSA

Els valors de Catalunya s’estan perdent, i no tots els catalanistes són partidaris del Capità Catalunya i el seu comando. No, amics, Catalunya es terra de seny, i no necessita superherois, sinó pactes. Fer cap a Madrid i enfrontar-se cara a cara amb els problemes, però sense esmolar l’eina, que podem prendre mal. És per això que dos homes han decidit fer seva la missió de defensar el País en nom del seu partit, i sense consultar al traïdor del Duran. Catalanistes! No sigueu eixelebrats: Obriu pas a...

CORTÉS



I FONOLLOSA



CONVERGÈNCIA PRODIGIOSA!!!


Eudald Cortés és un senyor de Barcelona, jubilat de professió. Viu a Sant Gervasi de Cassoles i és soci i accionista del RCD Espanyol. Tenia un negoci de betes i fils que li va anar molt bé: l’empresa que ara dirigeix el seu fill té el monopoli d’elaboració de senyeres, banderes del Barça (detesta reconèixer-ho, però són la seva principal font d’ingrés a nivell internacional) i de l’Espanyol. També – quan era un jove yuppie emprenedor - va tenir una empresa que es deia Calces Pepita (en honor a la seva difunta esposa), que va haver de tancar per un nosequè relacionat amb el cas Matesa i d’un treballador filipí que va perdre la mà en un teler amb peces defectuoses. Actualment aprofita el temps que li dóna la jubilació per a defendre els valors de Catalunya i lluitar sense descans per ella i per derrotar el panbarcelonisme dominant. Ep! Però sense prendre mal, eh!

Felicià Fonollosa és d’Astúries i parla català. Es el padawan d’en Cortés, una mica rebel, perquè és simpatitzant del Barça amb carnet i tot, però és un bon noi. Treballa com a funcionari al Departament d’Agricultura i Pesca perquè va fer unes oposicions impecables, perfectes, segons va dir el seu corrector: Feliu Frenadola, casualment cosí en tercer grau d’en Fonollosa, fill de la vila de Viloví d’Onyar. Felicià representa a una generació de nouvinguts que venen a plenar la gran família de Convergència Democràtica de Catalunya.

“El Capità Catalunya es un jove eixelebrat”, diu en Cortés “el President Pujol m’ha parlat de que un cop va dir que no creia en la Verge de Montserrat, i això que viu a Collbató. Així no: la feina mal feta no té futur! Es necessita seny i cantar molt el Virolai per arribar a qualque lloc!”

AIXÍ DONCS, PRÒXIMAMENT, A AIXÒ ÉS ES COLMO, LES SORPRENENTS FITES DE CORTÉS I FONOLLOSA, defensors de les essències del catalanisme. No us les perdeu!


per scaramanga

- Blogmaster de "Os Frikíadas"
- Blogmaster de "Fantasías Pixeladas de Ayer y Hoy"

divendres, 2 de març del 2012

Polònia - Setmanes 16/02/2012, 23/02/2012 i 01/03/2012

Últimament al Polònia estan tenint uns moments molt bons, i al llarg d'aquests anys he vist que quan la realitat està pitjor és quan els guionistes se superen, segurament perquè la mateixa realitat ja els ho posa en safata.

Polònia 16/02/2012


Vídeo destacat 16/02/2012





Polònia 23/03/2012


Vídeo destacat 23/02/2012



Polònia 01/03/2012


Vídeo destacat 01/03/2012